logo Flirtparadis.com

Flirtparadis.com

Niet tevreden over Flirtparadis.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen bijgehouden door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirtparadis is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. flirtparadis berichten worden beantwoord door ingehuurde berichten centrale. Lees waarom onze experts flirtparadis.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtparadis zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtparadis review

flirtparadis.com is een seksdating site dat gebruik maakt van door hun zelf aangemaakte neppe leden. Dit benoemen ze onder aan de pagina verstopt in de moeilijk zichtbare tekst. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op flirtparadis zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van chat berichten moet je geld betalen per chatbericht. Daarnaast worden alle berichtjes die je ontvangt automatisch verstuurd door hun zelf. Wanneer je vervolgens hierop in gaat wordt het chatbericht beantwoord door een chatoperator. Deze mensen krijgen vaak een vaste vergoeding per bericht dat ze versturen of ontvangen. Tevens word je binnen een paar minuten na het activeren van je account overspoeld door binnenstormende berichten van gemodereerde leden. Tevens gaat het meestal om goed uitziende dames.

Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in jou te hebben, al dan niet met een date in het korte vooruitzicht. Uiteraard is het hebben van fysieke ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van berichtjes zijn op zijn goedkoopst 0,75 euro per berichtje. Om te kunnen reageren moet je dan wel een creditpakket aanschaffen van €74,99. Anders kost het je al gemakkelijk meer dan €1,- per chatbericht. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte dates te regelen met de leden op flirtparadis. Al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze maar al te graag je beter te willen leren kennen. Kort samengevat hebben deze chatoperators als doel om jou zo lang als het kan je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op flirtparadis.com?

Heb je je toch geregistreerd flirtparadis, dan is ons advies om je daar ook direct weer af te melden. Tenslotte zijn er wel goedkopere aanbieders waar je wel echte seksdates kunt hebben. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt en uit duizenden sexdating sites de beste alternatieven voor flirtparadis.com gevonden. Vanzelfsprekend maken deze aanbieders geen gebruik van fictieve profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen.