logo Extremedating.nl

Extremedating.nl

Niet tevreden over Extremedating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk gemaakt door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Extremedating is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. extremedating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts extremedating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor extremedating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Extremedating review

Extremedating is een neppe datingwebsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met soms honderden berichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een bundel inkopen waardoor je minimaal tien euro een creditbundel moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te hebben, al zeggen ze in de meeste gevallen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op extremedating.nl?

Dus ben je aangemeld op extremedating, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder gemodereerde leden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor extremedating.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

extremedating profiel verwijderen


Je extremedating account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "extremedating.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je extremedating eventuele tegoed raak je wel hierna!