logo Amateurcontact.nl

Amateurcontact.nl

Niet tevreden over Amateurcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Amateurcontact is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. amateurcontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts amateurcontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor amateurcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Amateurcontact review

Amateurcontact is een fake datingwebsite met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je kort na je inschrijving overladen met tientallen chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minstens 10 euro een creditpakket moet aanschaffen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je neemt des te minder je hoeft te betalen. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op amateurcontact.nl?

Dus ben je een gebruiker van amateurcontact, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder fictieve profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor amateurcontact.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke sexdating websites het beste past bij wat je zoekt.

amateurcontact uitschrijven


Je amateurcontact account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "amateurcontact.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je amateurcontact eventuele tegoed raak je wel na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Erald (44 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Amateurcontact.nl niet aan Zoek gewoon lekker door naar een site waar je niet alleen

Zoek gewoon lekker door naar een site waar je niet alleen maar van die onbeschofte mensen tegenkomt het moet van beide kanten komen dames!