logo Regelmatig-afspreken.nl

Regelmatig-afspreken.nl

13
Niet tevreden over Regelmatig-afspreken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal gemodereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Regelmatig-afspreken is een fake datingsite dat gebruik maakt van zelf ontwikkelde neppe profielen. De berichtjes worden beantwoord door eigen berichten centrales. Kom er achter wat experts van regelmatig-afspreken.nl vinden en waarom deze casual dating site afgeraden wordt door ons. Kom erachter wat betere alternatieven zijn voor regelmatig-afspreken, met goed gecontroleerde profielen en zonder ingehuurde chatters

Regelmatig-afspreken review

Regelmatig-afspreken is een fake sex datingwebsite met daarop zelf aangemaakte neppe profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door betaalde chatters die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je inschrijving overspoeld met tientallen chatberichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om sexy meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een van die berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minimaal voor 10 euro credits moet betalen. Deze bedragen lopen op tot en met de €250,- per creditpakket, en hoe meer je koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al wekken ze meestal de indruk dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op Regelmatig-afspreken.nl?

Toevallig een gebruiker van regelmatig-afspreken? Ons advies is om je hier ook per direct profiel te verwijderen en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder fictieve profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor regelmatig-afspreken.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

regelmatig-afspreken uitschrijven

Om jouw registratie op regelmatig-afspreken te verwijderen kun je de volgende stappen volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op je regelmatig-afspreken-profiel.
  2. Als tweede klik je op "Help".
  3. Scroll wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "regelmatig-afspreken.nl/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigingslink om je account permanent te verwijderen. Na het klikken op de link is jouw profiel voor goed verwijderd.

Let op: Je regelmatig-afspreken eventuele tegoed en chat gesprekken komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
John (0 jaar) 11 Mar 2019
Ik raad Regelmatig-afspreken.nl niet aan Zoals ik heb kunnen bekijken zijn op deze site aleen echte

Zoals ik heb kunnen bekijken zijn op deze site aleen echte webcamchat profielen te vinden.