logo Ebonyflirts.nl

Ebonyflirts.nl

Niet tevreden over Ebonyflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden voornamelijk gemodereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Ebonyflirts is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. ebonyflirts berichten worden beantwoord door betaalde chatter. Lees waarom onze experts ebonyflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor ebonyflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Ebonyflirts review

ebonyflirts.nl is een sex date platform dat uitsluitend gebruik maakt van zelf aangebrachte fake leden. Dit wordt ook vermeldt helemaal onderin hun website verstopt in de slecht zichbare tekst. Zo benoemen ze: "De profielen op ebonyflirts zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van berichten moet je betalen per berichtje. Daarnaast worden chats die je binnen krijgt systematisch verstuurd door chat operators. Wanneer je vervolgens op zo een reactie reageerd wordt dit bericht gevoerd met een chatoperator. Deze chatters krijgen gewoonlijk een bedrag per bericht dat ze versturen of ontvangen. Gewoonlijk word je kort na het aanmelden overrompelt door inkomende chatberichtjes van neppe leden. Hierbij gaat het bijna altijd om aantrekkelijke dames.

Daarnaast proberen de chatoperators je het idee te geven interesse in jou te hebben, en daarbij een ontmoeting in het vooruitzicht. Dit terwijl het hebben van offline afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden van chat berichtjes zijn minimaal 75 eurocent per chatbericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel eerst een credit bundel inkopen van minstens €74,99. Anderzijds kost het je al snel €1,- euro per bericht. Echter is het niet mogelijk om echte afspraakjes te scoren met de leden van ebonyflirts. Al beweren ze in de meeste gevallen dat ze wel graag willen afspreken. Kort samengevat hebben deze chatters als enige doel om jou zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op ebonyflirts.nl?

Heb je je al geregistreerd op ebonyflirts, dan raden wij je aan om je daar ook snel weer af te melden. Daarentegen zijn er wel betrouwbaardere opties waar je wel echte casual dates kunt vinden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 3000 seks datingsites de beste alternatieven voor ebonyflirts.nl gevonden. Vanzelfsprekend maken deze datingsites nooit gebruik van neppe profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte dames.