logo Pikanteflirt.nl

Pikanteflirt.nl

Niet tevreden over Pikanteflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Pikanteflirt is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. pikanteflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts pikanteflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor pikanteflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Pikanteflirt review

Pikanteflirt is een neppe datingwebsite met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je registratie overladen met vele berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en snel een date te willen hebben. Zodra je op een van die chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je op z'n minst voor 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je per credit betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al beweren ze veelal dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op pikanteflirt.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van pikanteflirt, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating zonder gemodereerde gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor pikanteflirt.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke erotische datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

pikanteflirt profiel verwijderen


Je pikanteflirt account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Druk rechts boven op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "pikanteflirt.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je pikanteflirt eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je account!