logo Pikantflirts.nl

Pikantflirts.nl

Niet tevreden over Pikantflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen geproduceerd door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen en kosten per privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Pikantflirts is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. pikantflirts berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts pikantflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor pikantflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Pikantflirts review

Pikantflirts is een neppe dating website met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je rap na je inschrijving overrompelt met soms honderden berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel inkopen waarmee je minstens €10,- een bundel moet aanschaffen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je betaald per bericht. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al zeggen ze vaak dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op pikantflirts.nl?

Dus ben je een van de leden van pikantflirts, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating zonder gemodereerde leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor pikantflirts.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dating met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

pikantflirts account verwijderen


Je pikantflirts account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "pikantflirts.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je pikantflirts eventuele tegoed ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!