logo Rijpeflirtclub.nl

Rijpeflirtclub.nl

9
Niet tevreden over Rijpeflirtclub.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen beheerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Rijpeflirtclub is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. rijpeflirtclub berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts rijpeflirtclub.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor rijpeflirtclub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Rijpeflirtclub review

rijpeflirtclub.nl is een erotische dating site dat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf ontwikkelde neppe profielen. Dit vermelden ze onderaan hun website verstopt in de onduidelijke tekst. Zo vermelden ze: "De profielen op rijpeflirtclub zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van chatberichten moet je een vast bedrag betalen per bericht. Tevens worden de berichtjes die je ontvangt automatisch verstuurd door de website zelf. Wanneer je vervolgens hierop reageerd wordt het bericht beantwoord door een berichten centrale. Deze chatoprators krijgen over het algemeen een commissie per bericht dat ze versturen. Daarnaast word je binnen de kortste keren na het aanmelden overspoeld door inkomende berichtjes van dit soort zelf gemaakte leden. Daarbij gaat het bijna altijd om knappe vrouwen.

Niettemin proberen deze profielen je de gedachte te geven heel veel interesse in je te hebben, al dan niet met een ontmoeting in het vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van "real life" ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van berichtjes zijn minimaal 75 eurocent per berichtje. Voordat je kunt reageren moet je dan wel een bundel inkopen van ten minste €74,99. Anderzijds betaal je al gauw €1,- euro per credit. Echter is het in alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te regelen met de profielen van rijpeflirtclub. Al poberen ze in de meeste gevallen de indruk te wekken dat ze wel graag je in het echt te willen zien. Doch hebben deze chatoperators als enige doel om jou zo lang als mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op rijpeflirtclub.nl?

Ben jij een van de leden van rijpeflirtclub, dan adviseren onze experts om je daar ook snel weer af te melden. Bovendien bestaan er wel goedkopere aanbieders waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt vinden. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 2000 erotische datingsites de beste alternatieven voor rijpeflirtclub.nl gevonden. Uiteraard maken deze partijen nooit gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte vrouwen.