logo Flitscontact.nl

Flitscontact.nl

Niet tevreden over Flitscontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flitscontact is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. flitscontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flitscontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flitscontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flitscontact review

Flitscontact is een neppe dating site met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je aanmelding overladen met tig tallen chatberichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel inkopen waarmee je op z'n minst voor 10 euro een creditbundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op flitscontact.nl?

Dus ben je een van de profielen op flitscontact, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere website voor erotische dating zonder fake leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor flitscontact.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je credits te laten betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze sexdating websites het meest overeen komt met wat je zoekt.

flitscontact profiel verwijderen


Je flitscontact account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op het kopje "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "flitscontact.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je flitscontact eventuele tegoed verlies je wel direct na het deactiveren van je account!