logo Flirtmatch.dk

Flirtmatch.dk

Niet tevreden over Flirtmatch.dk? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gegenereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtmatch is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirtmatch berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtmatch.dk afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtmatch zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtmatch review

Flirtmatch is een fake datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je direct na je aanmelding overrompelt met veel berichtjes van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waarmee je minimaal voor 10 euro een bundel moet betalen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per credit betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al zeggen ze bijna altijd dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op flirtmatch.dk?

Dus ben je lid van flirtmatch, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seks dating zonder fictieve leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor flirtmatch.dk. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten aanschaffen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

flirtmatch uitschrijven

Je flirtmatch account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik vervolgens op het tandwiel-icoon (of ga direct naar "flirtmatch.dk/instellingen").
  4. Onder aan de pagina klik je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account definitief te laten verwijderen.

Let op: Je flirtmatch eventuele credits raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!