logo Anoniemcontact.net

Anoniemcontact.net

Niet tevreden over Anoniemcontact.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Anoniemcontact is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. anoniemcontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts anoniemcontact.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor anoniemcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Anoniemcontact review

Anoniemcontact is een fictieve datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden de conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je kort na je aanmelding overladen met vele reacties van deze neppe profielen, waarbij het meestal gaat om mooie dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een van die chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een credit bundel inkopen waardoor je ten minste voor 10 euro een bundel moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe meer je aanschaft hoe minder je hoeft te betalen. Daarna is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al beweren ze veelal dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op anoniemcontact.net?

Dus ben je ingeschreven op anoniemcontact, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating met echte profielen. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor anoniemcontact.net. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze sexdating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

anoniemcontact profiel verwijderen


Je anoniemcontact account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "anoniemcontact.net/delete_account").

  4. Klik dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je anoniemcontact eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je profiel!