logo Eindhovendating.nl

Eindhovendating.nl

Niet tevreden over Eindhovendating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Eindhovendating is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. eindhovendating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts eindhovendating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor eindhovendating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Eindhovendating review

Eindhovendating is een fake datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je direct na je inschrijving overrompelt met soms honderden reacties van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je ten minste voor 10 euro een creditbundel moet betalen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe meer je koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te regelen, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op eindhovendating.nl?

Dus ben je een van de profielen op eindhovendating, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder fake profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor eindhovendating.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.

eindhovendating account verwijderen

Je eindhovendating account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "eindhovendating.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw account direct te laten verwijderen.

Let op: Je eindhovendating eventuele credits ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!