logo Dategirl.nl

Dategirl.nl

Niet tevreden over Dategirl.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Dategirl is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. dategirl berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts dategirl.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dategirl zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dategirl review

Dategirl is een fake datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je registratie overrompelt met veel chatberichten van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van die berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht geld. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je minstens €10,- een creditbundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per bericht moet betalen. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al wekken ze veelal de indruk dat ze het wel willen.

Ingeschreven op dategirl.nl?

Dus ben je een van de leden van dategirl, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sexdating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor dategirl.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

dategirl profiel verwijderen


Je dategirl account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "dategirl.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je dategirl eventuele credits vervallen direct na deze aktie!