logo Regiosingles.nl

Regiosingles.nl

9
Niet tevreden over Regiosingles.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen ontwikkeld door website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten bij ieder bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Regiosingles is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. regiosingles berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts regiosingles.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor regiosingles zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Regiosingles review

Regiosingles is een neppe dating site met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je aanmelding overspoeld met overdreven veel berichtjes van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende meiden. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je credits inkopen waardoor je minimaal voor tien euro credits moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe hoger je koopt hoe minder je per bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op regiosingles.nl?

Dus ben je een gebruiker van regiosingles, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor erotische dating zonder fake profielen. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor regiosingles.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

regiosingles uitschrijven

Je regiosingles account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "regiosingles.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op "OK" om jouw account voor goed te laten verwijderen.

Let op: Je regiosingles eventuele credits komen direct te vervallen na deze aktie!