logo Amsterdamdating.nl

Amsterdamdating.nl

Niet tevreden over Amsterdamdating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Amsterdamdating is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. amsterdamdating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts amsterdamdating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor amsterdamdating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Amsterdamdating review

Amsterdamdating is een neppe dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je registratie overrompelt met tientallen berichten van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om dames. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waarmee je minimaal tien euro een bundel moet nemen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per credit betaald. Desondanks is het niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al beweren ze veelal dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op amsterdamdating.nl?

Dus ben je een van de leden van amsterdamdating, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere opties voor seksdating zonder nep profielen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor amsterdamdating.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

amsterdamdating uitschrijven

Je amsterdamdating account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "amsterdamdating.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account voor goed te verwijderen.

Let op: Je amsterdamdating eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je account!