logo Telegramsexcontact.nl

Telegramsexcontact.nl

9
Niet tevreden over Telegramsexcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen beheerd door website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen en kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Telegramsexcontact is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. telegramsexcontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts telegramsexcontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor telegramsexcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Telegramsexcontact review

Telegramsexcontact is een neppe datingsite met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je aanmelding overladen met soms honderden reacties van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen plannen. Zodra je op een van deze berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht geld. Daarvoor moet je een creditpakket inkopen waardoor je ten minste €10,- een bundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe meer je aanschaft des te minder je per credit betaald. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om fysieke dates te regelen, al laten ze veelal overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op telegramsexcontact.nl?

Dus ben je aangemeld op telegramsexcontact, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere opties voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor telegramsexcontact.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

telegramsexcontact account verwijderen


Je telegramsexcontact account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "telegramsexcontact.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je telegramsexcontact eventuele credits raak je wel na het deactiveren van je account!