logo Bidates.nl

Bidates.nl

Niet tevreden over Bidates.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden voornamelijk geplaatst door website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Bidates is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. bidates berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts bidates.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor bidates zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Bidates review

Bidates is een fake datingsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je direct na je registratie overladen met veel berichtjes van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy dames. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen hebben. Wanneer je op zo'n chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je een creditpakket kopen waarmee je minstens 10 euro een creditpakket moet betalen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je betaald per bericht. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te hebben, al wekken ze meestal de indruk dat ze het wel willen.

Ingeschreven op bidates.nl?

Dus ben je aangemeld op bidates, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seksdating zonder gemodereerde leden. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor bidates.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor jou.

bidates account verwijderen

Je bidates account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "bidates.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw profiel meteen te laten verwijderen.

Let op: Je bidates eventuele credits komen direct te vervallen hierna!