logo Bidatingclub.nl

Bidatingclub.nl

Niet tevreden over Bidatingclub.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen geproduceerd door de site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Bidatingclub is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. bidatingclub berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts bidatingclub.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor bidatingclub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Bidatingclub review

Bidatingclub is een fake datingwebsite met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je inschrijving overspoeld met soms honderden berichten van deze neppe leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een chatberichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een bundel vooruitbetalen waardoor je minimaal €10,- een creditbundel moet kopen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te regelen, al wekken ze vaak de indruk dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op bidatingclub.nl?

Dus ben je ingeschreven op bidatingclub, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere opties voor erotische dating met echte gebruikers. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor bidatingclub.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke datingsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

bidatingclub account verwijderen


Je bidatingclub account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "bidatingclub.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je bidatingclub eventuele credits vervallen direct na het verwijderen van je profiel!