logo Kinkydaters.nl

Kinkydaters.nl

13
Niet tevreden over Kinkydaters.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen bijgehouden door deze website zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten bij ieder bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Kinkydaters is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. kinkydaters berichten worden beantwoord door ingehuurde chat operator. Lees waarom onze experts kinkydaters.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor kinkydaters zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Kinkydaters review

kinkydaters.nl is een sexdating platform wat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Dit schrijven ze onderaan de pagina verstopt in het midden van de kleine letters. Zo zeggen ze: "De profielen op kinkydaters zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van berichtjes moet je kosten betalen per berichtje. Daarbij worden chats die je binnen krijgt geautomatiseerd verstuurd door bots. Zodra je hierop reageerd wordt het berichtje gevoerd met een ingehuurde chat operator. Deze chatoprators krijgen vaak een x percentage per bericht dat ze ontvangen of versturen. Daarnaast word je binnen een paar minuten na het activeren van je account overerstelpt door de tig tallen chat verzoekjes van dit soort fictieve leden. Hierbij gaat het vooral om aanlokkelijke dames.

Bovendien proberen ze je allemaal de indruk te geven veel interesse in jou te hebben, met daarbij een ontmoeting in de planning. Dit terwijl het hebben van "real life" ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chat berichtjes zijn ten minste €0,75 per berichtje. Daarvoor moet je dan wel gelijk een credit bundel aanschaffen van ten minste €74,99. Anders kost het je al gemakkelijk meer dan €1,- per credit. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om fysieke dates te krijgen met de gebruikers van kinkydaters. Al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze juist graag willen daten. Kort samengevat hebben deze chatoperators als enige doel om jou zo lang als het kan je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op kinkydaters.nl?

Ben je al lid van kinkydaters, dan adviseren onze experts om je daar ook direct weer uit te schrijven. Tenslotte zijn er wel betere datingsites waar je wel echte seksdates kunt scoren. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 3000 seks dating sites de beste alternatieven voor kinkydaters.nl geselecteerd. Uiteraard maken deze partijen nooit gebruik van fictieve profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Pepermuntje (62 jaar) 04 Jul 2018
Ik raad Kinkydaters.nl niet aan Ja hoor, ook hier was het weer

Ja hoor, ook hier was het weer raak. Alweer had ik mijn vermoeden en ook hier worden mijn twijfels bevestigd. Precies dezelfde handelswijze word er gehanteerd. Ik heb gebruik gemaakt van de gratis credits om het te testen. Met fake profielen willen ze je jouw zakken leegplunderen. Kijk maar als je de popup ziet op hun voorpagina, staat duidelijk dat het fictieve profielen zijn. Laten wij met z'n alle ervoor zorgen dat al deze sites offline worden gehaald!!