logo Classyflirts.nl

Classyflirts.nl

Niet tevreden over Classyflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal bijgehouden door deze site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Classyflirts is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. classyflirts berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts classyflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor classyflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Classyflirts review

Classyflirts is een neppe datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarnaast worden de berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je rap na je inschrijving overspoeld met overdreven veel berichten van deze gemodereerde leden, waarbij het meestal gaat om meiden. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op zo'n berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minimaal voor 10 euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze bundels lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je per bericht betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op classyflirts.nl?

Dus ben je een van de leden van classyflirts, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating met echte profielen. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor classyflirts.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze sexdating sites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.