logo Teleflirts.nl

Teleflirts.nl

Niet tevreden over Teleflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Teleflirts is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. teleflirts berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts teleflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor teleflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Teleflirts review

Teleflirts is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overspoeld met tig tallen berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om sexy dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je credits vooruitbetalen waarmee je minstens voor tien euro een creditpakket moet aanschaffen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per credit moet betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al beweren ze veelal dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op teleflirts.nl?

Dus ben je een gebruiker van teleflirts, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating met echte profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor teleflirts.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten aanschaffen. Hierdoor kun je erachter komen welke casual dating websites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

teleflirts account verwijderen

Je teleflirts account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of surf naar "teleflirts.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw account geheel te laten verwijderen.

Let op: Je teleflirts eventuele tegoed vervallen direct na het verwijderen van je account!