logo Dategeheimen.nl

Dategeheimen.nl

Niet tevreden over Dategeheimen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits dus kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Dategeheimen is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. dategeheimen berichten worden beantwoord door berichten centrale. Lees waarom onze experts dategeheimen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dategeheimen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dategeheimen review

dategeheimen.nl is een casual dating site dat uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf gecreëerde fictieve gebruikers. Dit wordt bevestigd beneden aan hun website verstopt in het midden van de lastig te lezen tekst. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op dategeheimen zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van berichten moet je betalen per chatbericht. Tevens worden berichtjes die je ontvangt systematisch verstuurd door de site zelf. Wanneer je hierop in gaat wordt dit bericht beantwoord door een betaalde chat operator. Deze personen krijgen veelal een x percentage per bericht dat ze ontvangen of versturen. Vervolgens word je meteen na het registreren bedolven door binnenstormende chat verzoeken van zelf gemaakte gebruikers. Daarbij gaat het in bijna alle gevallen om mooie vrouwen.

Niettemin proberen ze je allemaal het gevoel te geven ontzettend veel belangstelling in jou te hebben, al dan niet met een afspraakje in het vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van offline ontmoetingen niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van berichtjes zijn minimaal 0,75 euro per berichtje. Om te kunnen reageren moet je dan wel gelijk een credit bundel kopen van ten minste €74,99. Anderzijds betaal je al gemakkelijk één euro per chatbericht. Desondanks is het nooit mogelijk om echte dates te regelen met de leden van dategeheimen. Al beweren ze meestal dat ze wel je te willen ontmoeten. Doch hebben deze chatters als doel om je zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op dategeheimen.nl?

Ben jij een van de leden van dategeheimen, dan adviseren wij je om je daar ook meteen weer af te melden. Bovendien zijn er wel goedkopere opties waar je wel echte casual dates kunt vinden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt en uit duizenden sex dating sites de beste alternatieven voor dategeheimen.nl gevonden. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders geen gebruik van nep profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte vrouwen.