logo Datingruil.nl

Datingruil.nl

Niet tevreden over Datingruil.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk geproduceerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingruil is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. datingruil berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datingruil.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor datingruil zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datingruil review

Datingruil is een neppe dating website met door hun zelf ontwikkelde nep profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je direct na je aanmelding overladen met tig tallen reacties van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per bericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je minstens €10,- een creditbundel moet betalen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per verstuurd bericht betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te regelen, al doen ze veelal overkomen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op datingruil.nl?

Dus ben je lid van datingruil, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sex dating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor datingruil.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je credits te laten kopen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke casual dating websites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

datingruil uitschrijven


Je datingruil account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op de button "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt zie je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "datingruil.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de knop "JA" en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je datingruil eventuele credits raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!