logo Xrelatie.nl

Xrelatie.nl

Niet tevreden over Xrelatie.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal gegenereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Xrelatie is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. xrelatie berichten worden beantwoord door ingehuurde berichten centrale. Lees waarom onze experts xrelatie.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor xrelatie zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Xrelatie review

xrelatie.nl is een casual datingsite die gebruik maakt van zelf gemodereerde neppe members. Dit wordt ook vermeldt beneden aan de website weggestopt tussen de lastig te lezen tekst. Zo zeggen ze: "De profielen op xrelatie zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van chatberichten moet je betalen per bericht. Daarbij worden de chats die je krijgt automatisch verstuurd door de website zelf. Zodra je daarop reageerd wordt dit chatbericht beantwoord door een chat operator. Deze mensen krijgen over het algemeen een vaste commissie per chatbericht dat ze versturen of ontvangen. Waarschijnlijk word je binnen een paar minuten na het activeren van je account overspoeld door de vele berichten van deze zelf gecreëerde gebruikers. Tevens gaat het vrijwel altijd om knappe vrouwen.

Daarnaast proberen dit soort betaalde chatters je het idee te geven interesse in jou te hebben, al dan niet met een afspraakje in de planning. Uiteraard is het hebben van fysieke afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van chat berichtjes zijn ten minste 75 eurocent per bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel een creditpakket inkopen van minstens €74,99. Anderzijds kost het je al snel meer dan €1,- per chatbericht. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om echte dates te regelen met de gebruikers op xrelatie. Al laten ze vaak overkomen dat ze heel graag willen afspreken. Doch hebben deze chat oprators als enige doel om jou zo lang als het kan je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op xrelatie.nl?

Heb je je al geregistreerd op xrelatie, dan adviseren wij je om je daar ook gewoon weer uit te schrijven. Bovendien zijn er wel betrouwbaardere opties waar je wel echte erotische dates kunt vinden. Bovendien hebben onze experts alvast een selectie gemaakt en uit bijna 3000 erotisch dating platforms de beste alternatieven voor xrelatie.nl gevonden. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders geen gebruik van nep profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Harry (60 jaar) 22 Jun 2018
Ik raad Xrelatie.nl niet aan Ik heb de gratis credits in ontvangst genomen en kon al

Ik heb de gratis credits in ontvangst genomen en kon al direct zien dat dit gedoe niet safe was dus fake. Je wordt direct overspoeld met berichtjes. Ik overdrijf niet, het zijn er denk gemiddeld honderd per dag.