logo Flirtchats.nl

Flirtchats.nl

Niet tevreden over Flirtchats.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtchats is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flirtchats berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtchats.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtchats zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtchats review

Flirtchats is een fake dating website met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met tientallen berichtjes van deze neppe leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie dames. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je ten minste tien euro een bundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe hoger je koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te scoren, al laten ze veelal overkomen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op flirtchats.nl?

Dus ben je ingeschreven op flirtchats, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere opties voor erotische dating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor flirtchats.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

flirtchats profiel verwijderen


Je flirtchats account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of ga direct naar "flirtchats.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw account wordt permanent verwijderd.

Let op: Je flirtchats eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!