logo Buurtsexen.nl

Buurtsexen.nl

10
Niet tevreden over Buurtsexen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen beheerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Buurtsexen is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. buurtsexen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts buurtsexen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor buurtsexen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Buurtsexen review

Buurtsexen is een fake dating website met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je rap na je aanmelding overspoeld met overdreven veel berichten van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op zo'n chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht vele euro's betalen. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waarmee je minimaal voor tien euro een creditpakket moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe meer je neemt hoe minder je per berichtje betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op buurtsexen.nl?

Dus ben je aangemeld op buurtsexen, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere opties voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor buurtsexen.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

buurtsexen profiel verwijderen

Je buurtsexen account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "buurtsexen.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw account voor goed te verwijderen.

Let op: Je buurtsexen eventuele tegoed ben je wel kwijt na deze aktie!