Screenshot van Strakke-kutjes.nl

Strakke-kutjes.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden bijna alleen gemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!

Strakke-kutjes is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. strakke-kutjes berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts strakke-kutjes.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor strakke-kutjes zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Strakke-kutjes review

Strakke-kutjes is een fictieve datingsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je inschrijving overrompelt met tientallen chatberichten van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke dames. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en snel een date te willen hebben. Zodra je op een van deze berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je credits inkopen waarmee je minstens voor tien euro credits moet nemen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je betaald per bericht. Echter is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op strakke-kutjes.nl?

Dus ben je een van de leden van strakke-kutjes, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere website voor seksdating zonder nep profielen. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor strakke-kutjes.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdates met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke casual dating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

strakke-kutjes profiel verwijderen

Je strakke-kutjes account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "strakke-kutjes.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw profiel te verwijderen.

Let op: Je strakke-kutjes eventuele tegoed verlies je wel direct hierna!