logo 50flirt.nl

50flirt.nl

Niet tevreden over 50flirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal geplaatst door de beheerders zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

50flirt is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. 50flirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 50flirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 50flirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

50flirt review

50flirt is een fake datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overladen met tientallen reacties van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je ten minste 10 euro een bundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe meer je aanschaft des te minder je per credit betaald. Daarna is het niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al wekken ze meestal de indruk dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op 50flirt.nl?

Dus ben je aangemeld op 50flirt, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seksdating met echte profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor 50flirt.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators om te proberen je credits te laten aanschaffen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het beste past bij wat je zoekt.