Screenshot van Sexmarkt.org

Sexmarkt.org

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Accounts zijn voornamelijk geproduceerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!

Sexmarkt-org is een casual dating site met fictieve profielen. De berichten worden bovendien beantwoord door ingehuurde chatoperators. Zie wat experts over sexmarkt.org zeggen en waarom deze erotische datingwebsite wordt afgeraden door ons. Onderzoek wat de beste erotische datingsite zijn met echte profielen en zonder chat operators

sexmarkt-org review

sexmarkt-org is een casual dating site met nep profielen die ze zelf hebben aangebracht. De berichtjes die je binnen krijgt worden voornamelijk beantwoord en verstuurd door chat operators die daarvoor betaald krijgen. Deze chatoperators worden getraind om een chatgesprek zo lang als mogelijk tot stand te kunnen houden, want zodra je op zo een bericht wilt reageren moet je daarvoor geld betalen per bericht. Vervolgens moet je direct een dure bundel inkopen van op z'n minst €17,50, oplopend tot en met €219,50 per transactie. Hoe duurder de credit pakket des te lager de uitgaven per bericht. Anderzijds zijn de kosten met de hoogste creditbundel nog gewoon tenminste €1,10 per chatbericht. Bij de goedkoopste aankoop betaal je tot €1,75 per bericht. Vervolgens is het bij bijna alle profielen onmogelijk om offline afspraakjes te krijgen via deze site al wekken ze vaak de indruk dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Sexmarkt.org?

Toevallig ingeschreven op sexmarkt-org? Wij adviseren je om je af te melden en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor casual dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor sexmarkt.org. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

sexmarkt-org account verwijderen

Meestal maken dit soort casual dating sites het je zo niet gebruiksvriendelijk als mogelijk om je er uit te schrijven. Gelukkig wisten de datingexperts de juiste stappen te vinden om je sexmarkt-orgprofiel te kunnen verwijderen. Om je sexmarkt-org profiel te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens surf je naar: "http://sexmarkt.org/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je bent ingelogd.
  4. Druk op de knop "Permanent Verwijderen" om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je sexmarkt-org eventuele credits en berichten geschiedenis raak je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!