logo Affairezoeken.nl

Affairezoeken.nl

Niet tevreden over Affairezoeken.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal gegenereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Affairezoeken is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. affairezoeken berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts affairezoeken.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor affairezoeken zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Affairezoeken review

Affairezoeken is een fake dating site met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je rap na je aanmelding overladen met tientallen chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van die berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht betalen. Daarvoor moet je een creditpakket inkopen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditbundel moet betalen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze het wel graag willen.

Ingeschreven op affairezoeken.nl?

Dus ben je aangemeld op affairezoeken, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder fake leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor affairezoeken.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je erachter komen welke sexdating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

affairezoeken uitschrijven


Je affairezoeken account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechts boven op de knop "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "affairezoeken.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je affairezoeken eventuele contact punten vervallen direct na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Flapdrol (48 jaar) 07 mei 2019
Ik raad Affairezoeken.nl niet aan Wat een gedoe, hoeveel pakketten en berichten moet je

Wat een gedoe, hoeveel pakketten en berichten moet je versturen om een afspraak te regelen. Ze zeggen wel echt te zijn maar hebben allemaal geen tijd om af te spreken. Ik vind dit wel erg verdacht om eerlijk te zijn. Ik maak op wat ik aan credits heb staan en dan kap ik ermee.

auteur van de beoordeling
Filipvz (58 jaar) 03 Jul 2018
Ik raad Affairezoeken.nl niet aan Ik gebruik niet mijn echte naam omdat ik een affaire

Ik gebruik niet mijn echte naam omdat ik een affaire zoek. Maar ik wil iedereen waarschuwen die erover nadenkt om credits te kopen op affairezoeken.nl.......doe het niet!