logo Datemagneet.com

Datemagneet.com

Niet tevreden over Datemagneet.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk gegenereerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten bij elk privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Datemagneet is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. datemagneet berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts datemagneet.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor datemagneet zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Datemagneet review

Datemagneet is een fictieve datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je rap na je registratie overladen met vele reacties van deze neppe profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je ten minste voor 10 euro credits moet aanschaffen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je neemt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al laten ze meestal overkomen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op datemagneet.com?

Dus ben je een van de gebruikers van datemagneet, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere aanbieders voor casual dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor datemagneet.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze sexdating websites het beste past bij wat je zoekt.

datemagneet uitschrijven


Je datemagneet account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "datemagneet.com/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je datemagneet eventuele contact punten komen direct te vervallen hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Adam38 (38 jaar) 06 Jul 2018
Ik raad Datemagneet.com niet aan Datemagneet is een geld magneet, dit is

Datemagneet is een geld magneet, dit is afzetterij. Het spel is erop gebrand om ons uit de tent te lokken om credits aan te schaffen. Ze gaan met sluwheid te werk, trap er niet in mensen