logo Relatiepoint.nl

Relatiepoint.nl

9
Niet tevreden over Relatiepoint.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk geproduceerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Relatiepoint is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. relatiepoint berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts relatiepoint.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor relatiepoint zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Relatiepoint review

Relatiepoint is een fake datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fake profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je meteen na je aanmelding overspoeld met tig tallen chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke dames. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil reageren moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waarmee je minstens 10 euro een creditbundel moet inkopen. De kosten lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per credit betaald. Desondanks is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al wekken ze vaak de indruk dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op relatiepoint.nl?

Dus ben je een gebruiker van relatiepoint, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betere aanbieders voor sexdating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor relatiepoint.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

relatiepoint uitschrijven

Je relatiepoint account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "relatiepoint.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw account direct te verwijderen.

Let op: Je relatiepoint eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!