logo Mailflirten.nl

Mailflirten.nl

Niet tevreden over Mailflirten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal bijgehouden door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Mailflirten is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. mailflirten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts mailflirten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor mailflirten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Mailflirten review

Mailflirten is een fake datingwebsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Tevens worden de chats verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je inschrijving overladen met tientallen berichten van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke meiden. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen regelen. Zodra je op zo'n chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je op z'n minst €10,- een creditpakket moet betalen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al zeggen ze veelal dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op mailflirten.nl?

Dus ben je een van de leden van mailflirten, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere website voor sexdating zonder fake gebruikers. Tevens hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor mailflirten.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om credits te laten aanschaffen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

mailflirten profiel verwijderen


Je mailflirten account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "mailflirten.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je mailflirten eventuele credits komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Dirk (45 jaar) 15 mei 2019
Ik raad Mailflirten.nl niet aan De website ziet er anders uit dan de gemiddelde

De website ziet er anders uit dan de gemiddelde datingswebsite die mij in de maling heeft genomen dus ik stapte erin met goed vertrouwen, alleen maar om er achter te komen dat hier alles zelfs duurder is het resultaat nog minder ( verbazingwekkend dat dat mogelijk is ja) trap er niet in net als ik heb gedaan met beide benen.