logo Tgirldating.nl

Tgirldating.nl

Niet tevreden over Tgirldating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal gemodereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Tgirldating is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. tgirldating berichten worden beantwoord door betaalde chat operator. Lees waarom onze experts tgirldating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor tgirldating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Tgirldating review

tgirldating.nl is een seks datingsite wat uitsluitend gebruik maakt van zelf aangebrachte nep gebruikers. Dit wordt ook bevestigd in de footer de pagina verstopt tussen de lastig te lezen tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op tgirldating zijn fake, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het beantworden van chat berichten moet je geld betalen per chatbericht. Daarnaast worden berichten die je binnen krijgt systematisch verstuurd door bots. Wanneer je vervolgens hierop in gaat wordt dit bericht beantwoord door een chatoperator. Deze chatoprators krijgen vaak een vaste vergoeding per berichtje dat ze versturen. Vaak word je binnen een paar minuten na de eerste keer inloggen overladen door de soms honderden berichten van dit soort zelf gemaakte profielen. Hierbij gaat het vrijwel altijd om aantrekkelijke vrouwen.

Bovendien proberen dit soort betaalde chatters je allemaal het idee te geven belangstelling in je te hebben, met daarbij een afspraakje in het korte vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van echte ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van chatberichten zijn minimaal 0,75 euro per berichtje. Daarvoor moet je dan wel een creditpakket aanschaffen van op z'n minst €74,99. Anders kost het je al gemakkelijk meer dan €1,- euro per credit. Vervolgens is het in alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben met de gebruikers op tgirldating. Al laten ze vaak overkomen dat ze juist wel willen afspreken. Doch hebben deze chatters als enige doel om jou zo lang als mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op tgirldating.nl?

Heb je je al ingeschreven op tgirldating, dan adviseren wij je om je daar ook snel weer af te melden. Bovendien zijn er wel betrouwbaardere datingsites waar je wel echte casual dates kunt hebben. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 2500 sexdating platforms de beste alternatieven voor tgirldating.nl gevonden. Uiteraard maken deze aanbieders nooit gebruik van neppe profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte dames.