logo Direct-daten.nl

Direct-daten.nl

Niet tevreden over Direct-daten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk gegenereerd door website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Direct-daten is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. direct-daten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts direct-daten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor direct-daten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Direct-daten review

Direct-daten is een fake dating site met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je kort na je registratie overladen met veel berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een van deze chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een creditpakket aanschaffen waardoor je op z'n minst voor 10 euro een bundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je koopt des te minder je per berichtje betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op direct-daten.nl?

Dus ben je een van de leden van direct-daten, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder fake gebruikers. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor direct-daten.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

direct-daten uitschrijven


Je direct-daten account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op de button "Help".
  3. wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "direct-daten.nl/delete_account").

  4. Druk vervolgens op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op "JA" en jouw profiel wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je direct-daten eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!