logo Bicupid.nl

Bicupid.nl

Niet tevreden over Bicupid.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Bicupid is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. bicupid berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts bicupid.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor bicupid zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Bicupid review

Bicupid is een neppe datingwebsite met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met vele berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van die chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waardoor je ten minste voor 10 euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe hoger je betaald hoe minder je per credit moet betalen. Desondanks is het niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al wekken ze vaak de indruk dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op bicupid.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van bicupid, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Tevens hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor bicupid.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte dames. Deze partijen maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

bicupid account verwijderen


Je bicupid account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "bicupid.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je bicupid eventuele contact punten komen direct te vervallen na deze aktie!