logo Bivrouwendating.nl

Bivrouwendating.nl

Niet tevreden over Bivrouwendating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal beheerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Bivrouwendating is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. bivrouwendating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts bivrouwendating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor bivrouwendating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Bivrouwendating review

Bivrouwendating is een fake datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je kort na je aanmelding overladen met tig tallen berichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het meestal gaat om goed uitziende vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een date te willen plannen. Zodra je op een van die berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel kopen waardoor je minimaal voor 10 euro een bundel moet betalen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per berichtje betaald. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te krijgen, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op bivrouwendating.nl?

Dus ben je een van de profielen op bivrouwendating, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betere alternatieven voor seks dating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor bivrouwendating.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

bivrouwendating uitschrijven


Je bivrouwendating account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechtsbovenin op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "bivrouwendating.nl/delete_account").

  4. Klik vervolgens op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je bivrouwendating eventuele contact punten komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!