logo Homomovies.nl

Homomovies.nl

Niet tevreden over Homomovies.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen beheerd door deze site zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Homomovies is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. homomovies berichten worden beantwoord door ingehuurde chatter. Lees waarom onze experts homomovies.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor homomovies zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Homomovies review

homomovies.nl is een casual datingsite dat gebruik maakt van door hun zelf gemodereerde fake members. Dit wordt getoond helemaal onderin de pagina weggestopt tussen de lastig te lezen tekst. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op homomovies zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Bij het versturen van chatberichten moet je geld betalen per berichtje. Tevens worden de reacties die je ontvangt geautomatiseerd verstuurd door hun zelf. Wanneer je op zo een reactie in gaat wordt het berichtje gevoerd met een betaalde chatter. Deze chatoprators krijgen vaak een commissie per bericht dat ze ontvangen of versturen. Vaak word je meteen na het inschrijven bedolven door vele chat verzoeken van deze gemodereerde profielen. Tevens gaat het vrijwel altijd om sexy dames.

Bovendien proberen de chatters achter de profielen je het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben, al dan niet met een ontmoeting in . Dit terwijl het hebben van echte ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van berichten zijn minimaal 75 eurocent per berichtje. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk credits vooruitbetalen van ten minste €74,99. Anders betaal je al gemakkelijk meer dan €1,- euro per bericht. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen met de gebruikers van homomovies. Al poberen ze veelal de indruk te wekken dat ze wel graag je beter te willen leren kennen. Toch hebben deze chatters als enige doel om jou zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op homomovies.nl?

Ben jij een van de leden van homomovies, dan raden wij je aan om je daar ook snel weer uit te schrijven. Bovendien bestaan er wel betere opties waar je wel echte fysieke afspraakjes kunt scoren. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt en uit meer dan 2500 seks dating sites de beste alternatieven voor homomovies.nl gevonden. Volgens onze experts maken deze partijen geen gebruik van fictieve profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte dames.