logo Gratissex.nl

Gratissex.nl

Niet tevreden over Gratissex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen gemaakt door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits en kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Gratissex is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. gratissex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gratissex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor gratissex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gratissex review

Gratissex is een neppe dating site met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je kort na je aanmelding overspoeld met veel berichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Wanneer je op een berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minstens 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je per credit moet betalen. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al doen ze veelal overkomen dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op gratissex.nl?

Dus ben je een van de leden van gratissex, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor sex dating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor gratissex.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

gratissex account verwijderen

Je gratissex account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "gratissex.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" button om jouw account voor goed te laten verwijderen.

Let op: Je gratissex eventuele contact punten vervallen direct na het verwijderen van je account!