logo Flirtgeheim.nl

Flirtgeheim.nl

Niet tevreden over Flirtgeheim.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal gegenereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per (verstuurd) bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtgeheim is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. flirtgeheim berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtgeheim.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtgeheim zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtgeheim review

Flirtgeheim is een neppe dating website met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overrompelt met tientallen chatberichten van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om mooie meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditpakket moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per credit moet betalen. Daarna is het niet mogelijk om echte dates te regelen, al laten ze veelal overkomen dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op flirtgeheim.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van flirtgeheim, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor flirtgeheim.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sexdating met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

flirtgeheim uitschrijven

Je flirtgeheim account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "flirtgeheim.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw account meteen te laten verwijderen.

Let op: Je flirtgeheim eventuele contact punten komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Bo (55 jaar) 28 mei 2019
Ik raad Flirtgeheim.nl niet aan Als je naar meer zoekt als een simpele flirt zit je hier

Als je naar meer zoekt als een simpele flirt zit je hier verkeerd, je krijgt tientallen berichten binnen als je aangemeld ben. Alle berichten pakken hetzelfde uit, een hoop gesprekken maar nooit op date. Ik geef het op.