logo 123date.nl

123date.nl

Niet tevreden over 123date.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen aangemaakt door de beheerders zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

123date is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. 123date berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 123date.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 123date zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

123date review

123date is een neppe dating site met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je aanmelding overrompelt met tig tallen chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waardoor je minimaal tien euro een creditpakket moet kopen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe meer je koopt hoe minder je per credit betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al zeggen ze vaak genoeg dat ze dit heel graag willen.

Ingeschreven op 123date.nl?

Dus ben je ingeschreven op 123date, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor 123date.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdating met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

123date profiel verwijderen


Je 123date account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Druk rechts boven op de knop "Help".
  3. wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "123date.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt permanent verwijderd.

Let op: Je 123date eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Emanuel (36 jaar) 06 mei 2019
Ik raad 123date.nl niet aan Vind het maar heel vaag, ik kwam ineens op een heel ander

Vind het maar heel vaag, ik kwam ineens op een heel ander domein uit terwijl ik nog credits overhad. Zit ik ineens op een camsite.

auteur van de beoordeling
The joker (59 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad 123date.nl niet aan 123 date,

123 date, hahaha. Uhm, 123 geen date dus.....wat een uitnemers die zich willen profileren als een datingsite. Dit zou eigenlijk op tv moeten komen bij een programma over internet oplichting. Maar wel uitgeschreven hoor, en gelukkig zeg. Je schrijft je in en direct stromen de berichten binnen. Ik was nog bezig met mijn profiel invullen en had mijn foto er niet eens staan. Vrouwen vonden mij leuk, hoe weten ze dat in godsnaam. Dus toen eigenlijk al uitgeschreven.