logo Xxlflirts.nl

Xxlflirts.nl

Niet tevreden over Xxlflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Xxlflirts is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. xxlflirts berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts xxlflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor xxlflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Xxlflirts review

Xxlflirts is een fake dating website met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je inschrijving overspoeld met tig tallen chatberichten van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waardoor je op z'n minst €10,- een creditbundel moet kopen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per bericht moet betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te scoren, al beweren ze vaak dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op xxlflirts.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van xxlflirts, dan is ons advies om je hier ook meteen weer af te melden en het eens te proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating met echte gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor xxlflirts.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

xxlflirts account verwijderen

Je xxlflirts account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of surf naar "xxlflirts.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel geheel te laten verwijderen.

Let op: Je xxlflirts eventuele contact punten verlies je wel direct hierna!