Screenshot van Sexcontact24.nl

Sexcontact24.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden bijna alleen geplaatst door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten bij ieder bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door chatoperators Not Safe!

Sexcontact24 is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. sexcontact24 berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts sexcontact24.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor sexcontact24 zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Sexcontact24 review

Sexcontact24 is een fake dating site met door hun zelf gemaakte fictieve profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je inschrijving overladen met tientallen reacties van deze fake leden, waarbij het meestal gaat om knappe meiden. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van die berichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waardoor je minimaal voor 10 euro credits moet kopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je neemt hoe minder je per bericht moet betalen. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al zeggen ze bijna altijd dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op sexcontact24.nl?

Dus ben je een van de leden van sexcontact24, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder gemodereerde leden. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor sexcontact24.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

sexcontact24 uitschrijven

Je sexcontact24 account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "sexcontact24.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel compleet te laten verwijderen.

Let op: Je sexcontact24 eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je profiel!