logo 123match.nl

123match.nl

30
Niet tevreden over 123match.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden vrijwel allemaal geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten per privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

123match is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. 123match berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 123match.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 123match zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

123match review

123match is een fictieve dating website met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je direct na je registratie overrompelt met tig tallen chatberichten van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen regelen. Zodra je op een van die berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel kopen waarmee je minstens €10,- een creditbundel moet nemen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe hoger je koopt des te minder je hoeft te betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke dates te krijgen, al laten ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op 123match.nl?

Dus ben je een gebruiker van 123match, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het eens te proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor 123match.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je geld af te troggelen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze casual dating websites het meest overeen komt met wat je zoekt.

123match profiel verwijderen


Je 123match account verwijderen doe je als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de link "Help".
  3. wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "123match.nl/delete_account").

  4. Klik daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt verwijderd.

Let op: Je 123match eventuele credits raak je wel hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Diederik (79 jaar) 15 mei 2019
Ik raad 123match.nl niet aan Er zijn matches zat maar daadwerkelijk een bakje koffie

Er zijn matches zat maar daadwerkelijk een bakje koffie leuten ergens gaat zwaar boven hun principes wat een lariekoek

auteur van de beoordeling
Koen (52 jaar) 15 mei 2019
Ik raad 123match.nl niet aan Matches genoeg maar daadwerkelijk op date gaan kan je

Matches genoeg maar daadwerkelijk op date gaan kan je vergeten, daar doen ze niet aan op deze website.

auteur van de beoordeling
Elbert (71 jaar) 03 mei 2019
Ik raad 123match.nl niet aan De nadruk op overdrijven leggen, kan

De nadruk op overdrijven leggen, kan dat? Ja dat ik echt wel, dat zal je erkennen als je jezelf aanmeld. Hoeveel vrouwen je meteen wel niet leuk vinden maar puntje bij paaltje wilt iedereen je leren kennen. Vrouwen die het niet goed met je voorhebben die herken je hier ongeveer aan:veel te veel matchesuitstellenlokkertjes met geile berichtenniet op vragen ingegaannooit tijdVeel leugensGeen ene goede ervaring (als ik het heb over de afloop)Het kan niet anders dan compleet nep, anders had het toch wel een keer raak geweest als er zover matches waren? Wat een match waard is vraag ik me dan af. Het is allemaal bullshit!

auteur van de beoordeling
Vlugge japie (57 jaar) 30 Jun 2018
Ik raad 123match.nl niet aan hoeveel keer een match kan je hebben op een

hoeveel keer een match kan je hebben op een dag. ik werd echt overspoeld met berichten en alles en iedereen was ineens een match. maar ook lullen ze overal een punt aan omdat ik dan weer moet kopen. dus daar draait het hele systeem op dus. ben lekker uitgeschreven en ga eens op jullie advies even gluren op de sites die jullie betitelen als safe

auteur van de beoordeling
Bassie (37 jaar) 27 Jun 2018
Ik raad 123match.nl niet aan Dit is zo fake zeg, ik heb er gelukkig niet veel euro's

Dit is zo fake zeg, ik heb er gelukkig niet veel euro's aan uitgegeven maar mensen ga niet met hun in zee. Ze sturen je als eerst gewoon door naar een andere site. Daarna wordt je overspoeld met berichtjes, een tsunami aan berichten. Dit is gewoon puur gericht om de credits zo snel mogelijk op te laten gaan zodat je weer nieuwe koopt.