logo Topdating.nl

Topdating.nl

9
Niet tevreden over Topdating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal geplaatst door de website zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Topdating is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. topdating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts topdating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor topdating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Topdating review

Topdating is een neppe dating website met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je inschrijving overspoeld met soms honderden chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je credits inkopen waardoor je op z'n minst 10 euro een bundel moet betalen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe meer je aanschaft des te minder je per bericht moet betalen. Vervolgens is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te scoren, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op topdating.nl?

Dus ben je ingeschreven op topdating, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter te proberen bij de betere opties voor casual dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor topdating.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten kopen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze erotische datingsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

topdating uitschrijven

Je topdating account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "topdating.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de button "OK" om jouw profiel voor goed te verwijderen.

Let op: Je topdating eventuele tegoed vervallen direct na deze aktie!