logo Contactenplek.nl

Contactenplek.nl

9
Niet tevreden over Contactenplek.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk gemodereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Contactenplek is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. contactenplek berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts contactenplek.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor contactenplek zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Contactenplek review

Contactenplek is een fake datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je rap na je registratie overladen met tig tallen chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende vrouwen. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Zodra je op zo'n berichten wil ingaan moet je daarvoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waarmee je ten minste voor tien euro een bundel moet nemen. Deze prijzen lopen op tot over de 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je betaald hoe minder je per credit moet betalen. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op contactenplek.nl?

Dus ben je ingeschreven op contactenplek, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere alternatieven voor sexdating met echte profielen. Tevens hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor contactenplek.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

contactenplek account verwijderen

Je contactenplek account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of surf naar "contactenplek.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw account compleet te verwijderen.

Let op: Je contactenplek eventuele credits ben je dan wel direct kwijt hierna!