Screenshot van Nlflirt.com

Nlflirt.com

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen zijn vrijwel allemaal aangemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!

Nlflirt is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. nlflirt berichten worden beantwoord door ingehuurde chatter. Lees waarom onze experts nlflirt.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor nlflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Nlflirt review

nlflirt.com is een seksdating site die uitsluitend gebruik maakt van zelf gemaakte fake profielen. Dit wordt bevestigd in de footer de website verborgen in het midden van de lastig te lezen tekst. Zo wordt er benoemd: "De profielen op nlflirt zijn fictief, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van chat berichten moet je kosten betalen per berichtje. Daarnaast worden reacties die je ontvangt geautomatiseerd verstuurd door hun eigen syteem. Wanneer je vervolgens hierop reageerd wordt het bericht beantwoord door een chat operator. Deze chatters krijgen gewoonlijk een commissie per chatbericht dat ze versturen. Vervolgens word je meteen na het registreren bedolven door soms honderden chat verzoeken van dit soort neppe gebruikers. Daarbij gaat het vooral om aantrekkelijke vrouwen.

Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben, en daarbij een ontmoeting in het vooruitzicht. Natuurlijk is het hebben van echte afspraakjes niet mogelijk is! De prijzen voor het beantwoorden en versturen van chat berichtjes zijn minimaal 75 cent per chatbericht. Daarvoor moet je dan wel gelijk credits aanschaffen van op z'n minst €74,99. Anderzijds kost het je al gemakkelijk meer dan €1,- euro per credit. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen met de profielen van nlflirt. Al zeggen ze vaak genoeg dat ze heel graag je in het echt te willen zien. Daarentegen hebben deze profielen als doel om jou zo lang mogelijk je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op nlflirt.com?

Ben jij een van de profielen op nlflirt, dan adviseren onze experts om je daar ook gewoon weer uit te schrijven. Daarentegen bestaan er wel goedkopere aanbieders waar je wel echte sexdates kunt regelen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een selectie gemaakt en uit meer dan 3000 casual dating sites de beste alternatieven voor nlflirt.com geselecteerd. Zoals je kunt verwachten maken deze aanbieders geen gebruik van neppe profielen of betaalde chatters. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte dames.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
BugsBunny (35 jaar) 14 juli 2018
Ik raad Nlflirt.com niet aan Wat een gekkenhuis zeg daar, ontzettend duur ook maar ook

Wat een gekkenhuis zeg daar, ontzettend duur ook maar ook niemand spreekt af. Maar, zie ik nou de aap uit de mouw komen en is het dus toch allemaal fake. Daarom kan er niemand afspreken, het kan gewoon niet maar zelf geven de profielen aan dat ze wel willen. Elke keer hebben ze het maar over een fantasie, pleur op met de leugens