logo Rijpevrouwenflirten.com

Rijpevrouwenflirten.com

9
Niet tevreden over Rijpevrouwenflirten.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal ontwikkeld door website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Rijpevrouwenflirten-com is een casual datingsite met fake profielen. De berichten worden beantwoord door eigen chatoperators. Lees wat experts van rijpevrouwenflirten.com vinden en waarom deze erotische datingwebsite afgeraden wordt door SafeDate. Onderzoek wat betrouwbare erotische datingsite zijn met eerlijke profielen en zonder chatoperators

rijpevrouwenflirten-com review

rijpevrouwenflirten-com is een datingsite die gebruik maken van fictieve profielen die deze website zelf hebben aangebracht. De berichtjes die je ontvangt worden hierbij zowel verstuurd als beantwoord door eigen chatters die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen misleiden om te reageren, want zodra je op zo een berichtje wilt antwoorden moet je daarvoor meer dan één euro betalen per berichtje. Daarvoor moet je vaak ook direct een hele bundel kopen van ten minste 17,50 euro, oplopend tot en met bijna 220 euro per aankoop. Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd bericht. Daarentegen betaal je met het grootste credit-pakket nog gewoon minimaal 1 euro 10 per reactie. Bij de goedkoopste creditpakket betaal je zomaar tot € 1,75 per bericht dat je verstuurd. Uiteraard is het bij alle profielen onmogelijk om echte dates te regelen al wekken ze meestal de indruk dat dat wel gewoon kan.

Ingeschreven op Rijpevrouwenflirten.com?

Dus ben je lid van rijpevrouwenflirten-com, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere opties voor seksdating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor rijpevrouwenflirten.com. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dating met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

rijpevrouwenflirten-com account verwijderen

Meestal maken sites als deze het hun leden zo niet gebruiksvriendelijk mogelijk om je account te verwijderen. Tevens lees je over terug tussen de veel gestelde vragen. Om je rijpevrouwenflirten-com profiel te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op rijpevrouwenflirten.com.
  2. Als tweede klik op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, naast je profielfoto acountnaam rechtsboven van de pagina. Er verschijnt nu een nieuw menu{ waaronder “Instellingen”, ga daar naartoe.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik onderin op de button “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer 1 reden waarom je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je profiel definitief te verwijderen

Let op: Je rijpevrouwenflirten-com eventuele credits en berichtjes ben je dan wel direct kwijt na deze aktie!