logo Flirtholland.nl

Flirtholland.nl

Niet tevreden over Flirtholland.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden vrijwel allemaal gegenereerd door website zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Flirtholland is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. flirtholland berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirtholland.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirtholland zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirtholland review

Flirtholland is een fictieve datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je rap na je registratie overrompelt met veel chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om sexy dames. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een berichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je minimaal €10,- credits moet nemen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je per credit moet betalen. Uiteraard is het niet mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op flirtholland.nl?

Dus ben je een gebruiker van flirtholland, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere opties voor erotische dating zonder nep profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor flirtholland.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je credits te laten betalen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

flirtholland profiel verwijderen


Je flirtholland account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Klik rechtsbovenin op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "flirtholland.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt direct verwijderd.

Let op: Je flirtholland eventuele credits raak je wel na het verwijderen van je account!