logo Knusdating.nl

Knusdating.nl

9
Niet tevreden over Knusdating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen geproduceerd door website zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Knusdating is een nep datingsite dat gebruik maakt van zelf gemaakte neppe profielen. Ook worden de berichten beantwoord door eigen chat operators. Lees wat experts van knusdating.nl vinden en waarom deze datingwebsite afgeraden wordt door ons. Zie wat de betere alternatieven zijn voor knusdating, met eerlijke profielen en zonder betaalde berichten centrales

Knusdating review

Knusdating is een fictieve datingsite met daarop zelf toegevoegde neppe profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door betaalde berichten centrales die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je kort na je registratie overspoeld met vele chatberichten van deze gemodereerde leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en echt een date te willen hebben. Wanneer je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een bundel inkopen waardoor je minimaal tien euro een creditbundel moet inkopen. Deze creditbundels lopen op tot €250,00 per creditpakket, en hoe hoger je koopt hoe minder je hoeft te betalen. Uiteindelijk is het niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al wekken ze vaak genoeg de indruk dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op Knusdating.nl?

Toevallig een van de leden van knusdating? Wij raden je aan om je hier per direct af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder fake profielen. Tevens hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor knusdating.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om tegoed te laten kopen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke erotische datingwebsites het beste alternatief is voor jou.

knusdating uitschrijven

Om jouw registratie op knusdating te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op account daar.
  2. Als tweede klik je op de button "Help".
  3. Scroll een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "knusdating.nl/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigingslink om je lidmaatschap meteen te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink wordt jouw registratie direct verwijderd.

Let op: Je knusdating eventuele contact punten en berichten geschiedenis komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!